1 kommentaar

K
kofeiin  /   13:01, 17. veebr 2017
Meil müügil olevad kohvisordid on juba niigi kofeniinist tühjaks peaaegu tehtud. Kohvid on lahjad ja tihti kas hapud või kibedad. Põhjus on selles, et korvata kofeiini puudujääke rõstitakse, pigem kõrvetatakse kohvi ära, et kangust saada või valesti rõstitud kohvi ja jääb järgi, kas hapu või veel hullem kopitanud maitse. Joon palju ise kohvi ja juba 40 a. jahvatan ise ube ja valmistan kohvi. No ei ole enam see hea kohvi mida vanasti jõin. Siin joon päevas oma 10 tassi ja ei ole veel ära surnud ja pole ka südame pärast pidanud arsti juurde minema. See kohvi on lahja mis müügis, kohvioad ja jahvatatud pakendid on veel lahjemad ja kui olen tassi seda joonud siis rohkem ei soovi. Reisides ostes kohvi ja juua seal on kohe tunda, et see on hea kohvi. Kohe naudin seda kohvi seal reisides. Siin pean leppima lõrriga ja tänu sellele joon ka palju. See kohv siin ei ole tervisele ohuks, kuna kofeiini sisaldus on sees väike.

Päevatoimetaja

Triinu Laan
Telefon 51993733
Triinu.laan@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis