(PantherMedia / Scanpix)

Millised lihatooted on kõige tervislikumad ja aitavad sul tänu madalale rasvasisaldusele ennast kergemalt tunda, samas on ka hea maitsega? Veebileht WebMD aitab teha ostunimekirja järgmisel korral, kui poest läbi astud.

1. Nahata kana- või kalkunirinnafilee.

2. Kana- või kalkunihakkliha.

3. Lõhe, lest, forell, makrell - tegelikult enamik kalu ja mereande.

4. Kui ostad sinki, vorsti või viinerit, jälgi selle soolasisaldust. Eelista seda, milles on võimalikult vähe soola.

5. Punast liha ostes vali need lihalõigud, mis on kõige taisemad.

Jaga artiklit

10 kommentaari

1
1 küsimus  /   07:15, 18. mai 2017
Miks Rannarootsi lastevorst peab olema üle pipardatud?
K
Kuidas viis valikut?  /   07:12, 18. mai 2017
Liha või kala on 2 valikut. Või on kolmas.

Päevatoimetaja

Kristin Aasma
Telefon 51993733
kristin.aasma@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis