7 kommentaari

K
Kreete Pumpkinn  /   08:49, 5. juuni 2017
Siiski soovitan kõigile eelistada õlut.
T
teleport  /   00:23, 5. juuni 2017
Kuhu see kiud smuutitamisel kaob?
E
ei ole nõus  /   12:07, 4. juuni 2017
Kuidas saab neid väljamaised pirne,õunu jne. süüa koorega??? Need on ju millega kokku möksitud.Muidu ei seisaks õunad sellised siledad.Arvan koorega süües on seal kahjulikke aineid rohkem kui kasulikke. Sõõn ainult oma aia kaupa koorimata.
.
...  /   07:56, 4. juuni 2017
Veel üks probleem. Lapsed tuleb õpetada õuna-pirni sööma. Need tuleb ära süüa koos südamega, sest just südames ja seemnetes on meie organismile vajalikud ained. Kummaline on vaadata kuidas paljud lapsed õuna söövad. Näksitakse ümberringi viljaliha ära, mõlemad otsad jäetakse puutumata ja visatakse see poolsöödud õun ära.
V
Veel:  /   20:04, 3. juuni 2017
Smuuti kulistatakse kohe kurgust alla, terveid puu-ja juurvilju näritakse, suus hakkab juba seedimisprotsess peale (sülg).
Miks seda ei mainitud - pole enam mingi uus avastus.
P
paistab  /   12:02, 3. juuni 2017
et jälle üks hullus, smuutihulluse mull, hakkab lõhkema!
L
Liis  /   00:53, 3. juuni 2017
Mina vaidaks just vastupidi- smuutid taidavad rohkem kohtu. Nt banaan,peotais spinatit,vesi ja nats sidrunit- saab 2 klaasi smuutit ja koht tundub paris tais sellega.

Päevatoimetaja

Telefon 51993733
online@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis