3 kommentaari

H
Horros  /   12:35, 8. juuni 2017
Tundub, et poolyohlakas Greete Kõrvits on taas üllitisega maha saanud. :D:D:D
.
"Asjatundjate sõnul sõltub bakteriga nakatumise tõenäosus sellest, kui paljudest eri loomadest on liha tehtud."
"... kui jäätist valmistatakse liigtooretest munadest, võib nendes leiduda salmonelloositekitaja."
E
elo  /   11:22, 8. juuni 2017
Liigtooretest munadest valmistatud jäätis ! Kas peaks valmistama jäätist keedetud munadest ?
Varsti peab uudiste lugemiseks palkama isikliku toimetaja , kes artiklitest lauslollused välja toimetaks.
K
Kui midagi ei söö,   /   10:57, 8. juuni 2017
sured nälga!

Päevatoimetaja

Marvel Riik
Telefon 51993733
marvel.riik@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis