3 kommentaari

K
Kogemus  /   10:07, 22. juuni 2017
Jah on õigus küll, et ole hästi ettevaatlik selle spinati söömisega. Teeb ehk isegi rohkem halba kui head! Nii nagu rabarber ja hapuoblikad. Kui ikka organism ei taha siis ära rohkem söö! Miks ta varem söödavate asjade seas populaarne polnud. Eks ikka sellepärast et teeb halba. Vanarahvas teab!
E
Einoh  /   22:49, 21. juuni 2017
Tihti pole halba ilma heata ja vastupidi. Mõõdukus kõiges.
K
kaks  /   18:18, 21. juuni 2017
Põhjus miks olla spinati söömisega ettevaatlik (mõõdukas):
Spinatis on palju oblikhapet ja selle sooli, oksalaate. Seepärast enamuse metallide, sh raua ja kaltsiumi omastamine on väiksem, pigem viiakse neid organismist välja. Samuti on suurem risk neerukivide tekkeks.

Päevatoimetaja

Triinu Laan
Telefon 51993733
Triinu.laan@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis