10 kommentaari

A
alar  /   13:51, 17. aug 2017
olen ka töötanud ja täpselt tean et ei jõua lihtsalt piimaauto juht teeb kohapeal proovi ja kui on jama siis ei vii minema
T
Teadja  /   19:07, 17. aug 2017
JÕUAB küll
N
nimetu  /   13:29, 17. aug 2017
olen ise seda tööd teinud ja tean et jõuab kui lüpsja pole korralik
T
taat  /   13:21, 17. aug 2017
miskipärast ei usu
M
maitse on küll selline  /   13:02, 17. aug 2017
nagu haige lehma oma . . .
T
to 13.02  /   13:38, 17. aug 2017
mõnel on mõistus nagu haige lehma oma....
A
alar   /   13:53, 17. aug 2017
osta siis õiget piima mitte farmi ega tere piima
A
Arvamus  /   12:37, 17. aug 2017
Pakki ei jõua ka korralik piim. Enne kooritakse ta nii lahjaks ja see 3,5% märk, see on ilus muinasjutt. Kui ei usu siis laske teha analüüs.
T
to: Arvamus  /   14:43, 17. aug 2017
Täiesti nõus. Ja lihtsaim piima kvaliteedi proov on kui panna piim hapnema. Õige piim tilgastub 2-3 päevaga. Seevastu (piima)pulbrivesi muudab värvi ja maitselt mõrudaks.
.
...  /   15:15, 17. aug 2017
* Kvaliteetne ja puhas tootmine tagab madala mikroorganismide üldarvu enne pastöriseerimist.
*Eesti müüdud, sh. ka samade tootjate piim "private label" pakendis on vastanud katsetes ettenähtud protsendile, sama võin öelda ka väljamaise kitsepiima kohta.
*Kvaliteetne piim ei kipugi peale pastöriseerimist hapnema...
* Praakpiim e. haige lehma /antibiootikumide sisaldusega piim ei saa sattuda tõesti poodi, uskumatud kontrollid igal tasemel.
*Pulbrit ei ole mõtet taastada, kui meil on piima nii, et vala või maha (heaküll, hakkab tasakaalu jõudma tootmine-tarbimine). Seda võiks iga majanduslikult mõtlev inimene taibata, et lisaenergiat kulutada ei ole ju kasulik.

Päevatoimetaja

Telefon 51993733
online@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis