15 kommentaari

  /   21:38, 30. sept 2017
Kui lüpsta lehma niimoodi, et tal on jalad harkis, siis võib võil hiljem kerge sõnniku maitse juures olla. Niiet mõõdukust lüpsmisel!
R
rasvahani  /   21:37, 30. sept 2017
Määrige pähe omale see või. Kui pole, sööge margariini, kui pole määrige rasva, kui pole, siis pange lihatükk niisama leivale. Mina üldse võid ei söö ja pole häda midagi.
A
ab  /   15:56, 30. sept 2017
palju sõltub ka pulli tegemistest!
  /   14:13, 1. okt 2017
kummale pildil rohkem pulli vaja
L
Lembit Merila elektritraktor  /   14:42, 30. sept 2017
Kui kogu raha kulub diislile siis pole midagi head lootagi.
L
Laske vissid  /   12:57, 30. sept 2017
suveks välja, karjamaale! Saate head võid kui kasvatate vissisid looduslähedasemalt. Ja 82%. või pole veel see "ehtne või". Tippkokkade käest kuulnud, et head toitu saab valmistada alles alates 84%-lise võiga. Igatahes, kodusproovijatele: 35%-lisest poekoorest ei saagi normaalset võid.
  /   14:14, 1. okt 2017
ega seda eurosolki küll ei taha
K
Kolesterool  /   12:14, 30. sept 2017
Natuke veel kannatada ja võihinnad hakkavad kukkuma. Varsti tuleb hakata võipakkidelt vaatama säilimistähtaegu, sest või jääb riiulitele lihtsalt seisma.
Keegi ei suuda lõpmatult rasva sisse õgida. Tegemist on siiski 82%(!)-lise rasvasisaldusega tootega.
  /   12:38, 30. sept 2017
Kui palju seda siis sisse õgitakse? Sama on jahukastmega, mille peale kohe minestatakse.
V
Vmaamiis  /   10:40, 30. sept 2017
Viimasel ajal lööb raha maitse üle!!
I
Ilmar  /   09:33, 30. sept 2017
Huvitav kus kohast Teie võid olete saanud. Mina sain võid siis kui tädi elas ja lehma pidas. Aastaid tagasi hakkasin uuesti võid saama kui hakkasin talumehelt koort ostma. Jah see on tösi olen ise ka piima joonud milleloli silo maitse.
K
kolla  /   09:27, 30. sept 2017
Reeglina määrab või maitse see kui palju võimeistrid oskavad võisse vett siduda.
N
Nii  /   11:48, 30. sept 2017
Ja kuidas sellisel juhul nõutud rasvasisalduse saavutab?
K
kolla  /   12:29, 30. sept 2017
Lihtsalt trükivad pakile mingi numbri ja see ongi see õige rasvasisaldus.Tavainimene selle õigsust kontrollida ju ei saa.Muidugi anna sinna ka segada venemaa eeskujul palmiõli,egas meie tootjad ka need kõige rumalamad ole.
  /   14:16, 1. okt 2017
palmiõli ruulib kogu aeg pooleks panduna

Päevatoimetaja

Merilyn Närep
Telefon 51993733
merilyn.narep@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis