(PantherMedia / Scanpix)

Jõuluajal on punase veini joomine vägagi päevakorral vaatamata sellele, et punane vein on tuntud peavalutekitaja. Siiski on üht-teist, mida saate teha, et kohutavat pohmelli ära hoida.

Punases veinis sisalduvad tanniinid, histamiinid ja suhkur – need kolm ainet on kurja juureks, miks pohmelus tekib.

Kuid kahe tassi kange kohvi joomine enne punase veini rüüpamist võib pohmelli teket ära hoida, kirjutab The Sun.

Lisaks võib aidata see, kui kohvi sisse panna sortsuke mett – fruktoos aitab kehal alkoholi kiiremini töödelda.

Ka vähendab veini mõju kehale see, kui juua vett nii enne veini joomist kui ka läbi õhtu selle kõrvale.

Ning lisaks leidsid teadlased hiljaaegu, et klaas pirnimahla võib ennetada hommikuse peavalu teket. Eriti hea on, kui tegu on pirnõunast värskelt pressitud mahlaga.

Jaga artiklit

0 kommentaari

Päevatoimetaja

Telefon 51993733
online@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis