8 kommentaari

V
Võrokõnõ  /   11:46, 13. okt 2017
Tõsiasi on see, et üldiselt on eesti juust maitsetu ja laagerdumata. Soola on ka paljudel juustudel vähevõitu. Piduliku sündmuse puhul eelistan kindlasti saksa, hollandi, itaalia või prantsuse juustu. Enamus meie kitsejuuste on samuti hoopis teise maitsega kui õige kitsejuust peaks olema.
Isegi klassikalist eesti juustu ei osata enam teha. Ainult ühe tootja eesti juust on söödav. Ülejäänud on juustulaadne toode. Eesti ei ole kahjuks juustumaa, s.t et ei osata juustu toota. Asi on vist vales tehnoloogias.
K
kama kaks  /   11:05, 13. okt 2017
ostsin eelmisel nädalal esimest korda - hea juust on. Ostan teinegi kord.
K
Kui  /   10:12, 13. okt 2017
Jõuad iga paev kõiki loomi(800) kallistada, siis töötegemiseks aega ei jäägi! Reaalsus on ikka teine
A
ab  /   07:45, 13. okt 2017
Tublid!
  /   07:57, 13. okt 2017
hea et puuetega inimesi ka ikka kaasatakse, see vasakpoolne tundub igati tegus olevat
M
Millised kenad kerad  /   07:08, 13. okt 2017
Küll oleks hea neid mäest alla veeretada
E
Erfih  /   00:52, 13. okt 2017
Juust on tehtud riknenud piimast ja sellest tootest on paljud omale vähihaiguse saanud.
M
Mine  /   07:50, 13. okt 2017
maga kaineks. Või torka omale üledoos.

Päevatoimetaja

Triinu Laan
Telefon 51993733
Triinu.laan@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis