Jõulud

RETSEPT: serveeri jõululaual tõelise lihasõbra lemmikut - searibi

Toimetas Silja Paavle, 15. detsember 2017, 11:51

2 KOMMENTAARI

j
Jälle see Paavle/ 16. detsember 2017, 15:38
Pange ainult igasuguseid pulbreid E aineid , E aineid ja E ained ning pärast pärast istu haiglas südame haigustega, vererõhuga, trombid jne. Lõpetage ükskord need d e b i i l s u s e d ja hakkake ükskord korralikult süüa tegema. Ikka suhkrut ja suhkrut, no kes paneb suhkrut.
t
Tiit/ 15. detsember 2017, 13:54
Searibi on alati hea, olgu suvel grillides voi joulude ajal.
Vanasona utleb, et liha kondi umbert ja naine naba alt on koige magusamad.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2505
levi@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee