Terviseuudised

Pidev söögiisu piinab? Nii saad toidukiusatusest lahti

Toimetas Sirje Maasikamäe, 2. september 2018, 08:00

2 KOMMENTAARI

j
jama/ 2. september 2018, 14:01
Ma tean oma stressi allikat, aga ma ei saa seda kõrvaldada.
a
austa toitu/ 2. september 2018, 09:17
Toitu tuleb tõsta taldrikule just nii palju, kui jaksad ära süüa. Juurde tõsta saab alati, aga täistaldrikust pool järele jätta ja solki visata on inetu. Millegipärast propageeritakse tänapäeval just seda, et toidu järele jätmine taldrikule on trendikas ja moodne. Paar põlvkonda tagasi peeti niisugust toiduraiskamist väga inetuks, inimesele on ju ometi mõtlemis- ja otsustamisvõime antud, et mitte endale toidukuhja taldrikule ahnitseda, mida ära süüa ei jõua.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
sirje.maasikamae@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee