Toitumine

Ahjuomlett, mis sobib igaks eineks! 

Ragne Värk, 2. juuli 2018, 18:23
 Ragne Värk
Ahjus valmiv omlett sobib nii kosutavaks hommikusöögiks kui ka kiirelt valmivaks lõuna- või õhtusöögiks.

Mitmele: 4–6

Valmistamisaeg: 35 min 

Kasuta ära grillitud toorvorstid, sealiha või linnuliha.

200 g kodujuustu

5 muna

150 g hapukoort

soola, pipart

300 g grillitud liha

300 g keedetud kartuleid

75 g riivitud juustu

Püreesta kodujuust ühtlaseks massiks. Klopi munad hapukoorega segamini, lisa püreestatud kodujuust ja maitsesta.

Määri ahjuvorm (17 × 26 cm) võiga. Laota vormi keedukartuliviilud, lihatükid ning seejärel puista üle riivitud juustuga. Vala vormi ka munasegu ning küpseta ahjus 220 kraadi juures 20–25 min. Serveeri kohe! 

Samal teemal

3. juuli 2018, 15:27
ET TOIT EI LÄHEKS RAISKU: vaata, kus annab kasutada juba grillitud liha
1. juuli 2018, 14:23
Mahlane juustupirukas
30. juuni 2018, 11:01
MÕNUS SUVEKOOK: mureli-banaanikook seesamiseemnetega
22. juuni 2018, 16:50
JAANIPÄEVAL SUU MAGUSAKS: kausikook keedukreemi ja maasikatega

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
sirje.maasikamae@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee