Terviseuudised

Bakteriga saastumise oht: Härmavili maisi sisaldavad tooted eemaldati müügilt

Toimetas Sirje Maasikamäe, 6. juuli 2018, 16:42

4 KOMMENTAARI

j
Juku/ 6. juuli 2018, 19:46
Mahetoodetes peavad ju bakterid olema - need taimed on ju sõnniku peal kasvatatud
L
..../ 6. juuli 2018, 19:06
Listeria on suhteliselt süütu elukas. Pole märganud, et meie meedias oleks kajastatud viimase aja suurt bakterijama, kus E.coli väga toksiline tüvi on tapnud mitmeid inimesi USAs ja Kanadas - levib see salatiga, mida ei kasutata kuumutatult ja kust seda niisama välja ei pese. Külmutatud köögiviljad, mida süüakse igal juhul termiliselt töödeldult, on oluliselt ohutumad. E.coli jamasid on olnud varasemalt ka Euroopa maasikatega ja kurkidega. (ja ei tohi unustada Kanada väikelinna Walkertoni tragöödiat)
t
T./ 6. juuli 2018, 22:20
Eks listeeria on jah ohtlik eelkõige rasedatele. Niisama jah elab üle.
m
mais on üldse kahtlane,/ 6. juuli 2018, 18:28
nii konservides kui sügavkülmutatud, ammu hoiatusi olnud.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
sirje.maasikamae@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee