Toitumine

EVELIN ILVES: hapnikumolekule jäi minut-minutilt vähemaks ja ärevus läks suuremaks (59)

Toidutare, 15. juuli 2018, 13:59
 Tiina Kõrtsini
„Tõsi, see on ka minu vaieldamatu lemmikmagus. Kook, mille nautimist alustad silmadega ning mida süües õnnis rahulolutunne aiva süveneb. Milles küll seisneb Pavlova fenomen?“ pärib Evelin Ilves oma Toidutare kolumnis.

„Jah – usun, see kook õnnestub kindlapeale vaid siis, kui sinna suur kohev armastus sisse panna. Sest lugege retsepti – selle valmistamine on maailma kõige lihtsam asi! Ent võta näpust, õnnestub see siiski vähestel,“ nendib ta ja meenutab, kuidas tema selle õige nipi viimaks kätte sai: 

„Kümme aastat tagasi teel Moskvast Hantõ-Mantsiiskisse olime sunnitud Aerofloti lennuki pardal ilma ventilatsioonita tund aega vastu pidama. Hapnikumolekule jäi minut-minutilt vähemaks ja ärevus läks suuremaks. Sestap süvenesin paanika vältimiseks üle pea Aerofloti pardaajakirja. Ning sealt nüüd minu Pavlova retsept pärinebki.“

Milline on Pavlova ajalugu ja kuidas seda ikkagi õigesti teha, loe SIIT!

59 KOMMENTAARI

a
aa 18. juuli 2018, 00:30
saaks need molekulid juba ykskord otsa, kaoks see inimene kah äkki pildilt.
m
muusik 17. juuli 2018, 22:23
Kooni teha ainult lõõtsamängu ajal.
Loe kõiki (59)

Sisuturundus

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
sirje.maasikamae@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2505
levi@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee