Evelin Ilves. (Tiina Kõrtsini)

Tõepoolest – Evelin Ilves räägib oma värskes Toidutare kolumnis, kuidas Gruusia kuulus lihakaste tkemali on nagu tõeline armastus – vürtsikas, tummine ning tänavuse ploomiuputuse tingimustes väga paslik teha.

Evelin nendib, et Hiiumaal on kohalikke ploome juba niipalju, et neid jagatakse tasuta. „Otsustasin üles soojendada kunagi Gruusiast saadud superhea lihakastme retsepti, mis talvel looma-ja lambaliha, ulukitest rääkimata, tõeliseks delikatessiks muudab. See kaste mõjub tõega nagu mitu päeva tulel podisenud hinnaline ja peen prantsuse köögisaadus, mille saad sügisel valmis teha ja talvel kerge vaevaga purgist võtta ja soovi korral üles soojendada!“

Kuidas seda jumalikku kastet ehk tkemalit teha ja millise roaga serveerida, loe juba Toidutarest.

Jaga artiklit

28 kommentaari

J
JUHAN  /   02:42, 6. sept 2018
Mina eelistaksin Komeedi armatust.
T
Tom TEGI ÕIGE VALIKU  /   09:47, 5. sept 2018
EVKA on Evelini kõrval veel värske lill

Päevatoimetaja

Triinu Laan
Telefon 51993733
Triinu.laan@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis