Toitumine

VITAMIINID PURKI! Viis lahedat jõhvikahoidist, mida kohe teha 

Toidutare, 28. oktoober 2018, 10:24
 PantherMedia/Scanpix
Mahlased, värvikad ja oh kui vitamiinirikkad jõhvikad on väga väärt tallele panemist. Olgu see siis jook või hoidis - Toidutare varamus on mitmeid huvitavaid retsepte. 

Jõhvikad on väga väärtuslikud nii oma maitseomaduste kui ka hea säilimise tõttu. Neid korjatakse peamiselt septembrist lumetulekuni. Kasutatakse jookide, keediste, tarretise jms valmistamiseks, ka maitseainena kapsaste hapendamisel.

Vaata Toidutaresse, et leida viis erinevat moodust, kuidas jõhvikatest leiduv suurepärasus tallele panna. Kiika SIIA!

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
sirje.maasikamae@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee